Elektrisch Vrijstaand

Faber Stockbridge vrijstaande waterdamp haard

De Faber Stockbridge is de grootste vrijstaande 3D waterdamp sierhaard in een antraciet kleur. Aan de voorzijde heeft deze sfeerhaard 2 openslaande deurtjes voorzien van glas. Binnen in de Stockbridge bevindt zich het Opti-myst water mist effect wat zorgt voor een echt rook effect.

Het 3-D Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het 'platte vuurbeeld' van elektrische haarden. Het 3D Optimist vuur kunt u in hoogte aanpassen, daarnaast heeft de sierhaard een kachel verwarming aan de onderzijde waardoor u over een extra verwarming beschikt. De verwarming heeft 2 vermogens, 1000 of 2000 watt en is thermostatisch instelbaar op de gewenste temperatuur.

U kunt de haard overal neerzetten en verplaatsen, de afmeting van de vrijstaande Faber Stockbridge is bxhxd 62 x 64 x 39 cm.

 

Faber Stonebridge vrijstaande waterdamp haard

De Faber Stonebridge is de kleinere variant binnen de vrijstaande 3D waterdamp sierhaarden. Aan de voorzijde heeft ook deze sfeerhaard 2 openslaande deuren voorzien van glas en binnen in de Stonebridge bevindt zich het Opti-myst water mist effect wat zorgt voor een echt rook effect. De kleurstelling is antraciet / zwart.

Het 3-D Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het 'platte vuurbeeld' van elektrische haarden. Het 3D Optimist vuur kunt u in hoogte aanpassen, daarnaast heeft deze sierhaard een verwarming aan de onderzijde waardoor u over een extra verwarming beschikt. De kachel heeft 2 vermogensstanden, 1000 of 2000 watt en de thermostaat is instelbaar op de gewenste temperatuur.

De losstaande sfeerhaard is makkelijk te verplaatsen zolang er maar een stopcontact in de buurt is. De afmeting van de vrijstaande Faber Stonebridge is bxhxd 48 x 62 x 30 cm.